web design badassAcest web design a fost realizat de agentia de publicitate BADASS in luna mai 2016. Serviciul putea fi incadrat ca si redesign pentru ca firma FiaTest avea deja un site. Insa acesta era cu un web design invechit si fara un sistem de administrare facil. In cazul acestui proiect am decis sa realizam site-ului complet de la zero, fara sa lucram pe structura site-ului vechi.

Am ales sa facem asta pentru pentru a putea garanta securitatea site-ului, mentenanta si o administrare usoara de catre client.

FiaTest are ca obiective principale consultanta, organizarea de cursuri si proiecte. Web design -ul a fost realizat cu scopul principal de a expune serviciile oferite de client si identitatea vizuala a firmei, firma cu vechime in Romania.

Web design , redesign web si servicii

Putem enumera ca si lista de servicii urmatoarele: creare site , web design si desigur o optimizare SEO on-page de nivel mediu. In ceea ce priveste durata de realizare,  web design-ul si constructia au fost facute in aproximativ 10 zile. Siteul are un design responsive pregatit pentru toate dispozitivele in conformitate cu algoritmul google. Beneficiaza de un calendar al cursurilor ce se administreaza cu usurinta de client. Am realizat mai multe video-uri cu modul in care se poate face administrarea site-ului.

Agentia BADASS s-a ocupat de serviciul de creare site ce a beneficiat si de un continut in mai multe limbi, romana si engleza.

Daca doriti un web design si un site de prezentare similar si apreciati munca noastra, va asteptam sa ne contactati. La noi pe site: badass-webdesign.ro  gasiti si un calculator de pret pentru creare site web, optimizare SEO pentru aparitia in cautarile google, securitatea siteului, servicii lunare de administrare si mentenanta sau chiar domeniul si hostingul. Astfel puteti afla pretul unui site sau alt serviciu fara sa mai asteptati un raspuns la o cerere de oferta. Ne puteti contacta si telefonic sau pe email.