Sprijin financiar nerambursabil de 33.000 Euro/plan de afaceri prin proiectul Antreprenor de Succes in Regiunea Sud Est

 

FIATEST SRL împreună cu Institutul pentru Dezvoltarea Resurselor Umane și cu Camera de Comert, Industrie, Navigatie și Agricultura Constanta  au demarat proiectul Antreprenor de Succes in regiunea SE”, proiect co-finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020.

Daca sunteti interesati de posibilitatea de a beneficia de un sprijin financiar nerambursabil  pentru o inițiativa care merită susținuta și încurajata, sau dacă aveți o idee de afacere, vă vom sprijini în demararea și dezvoltarea ei într-o afacere de succes.

 

În cadrul proiectului:

  • Oferim servicii GRATUITE de formare profesională pentru 350 de persoane care îndeplinesc condițiile de inscriere in grupul tinta.
  • Pentru 42 persoane care au câștigat concursul cu planul de afaceri oferim servicii GRATUITE de consiliere, consultanță și mentorat.
  • Oferim posibilitatea de a beneficia de un sprijin financiar nerambursabil, echivalentul în lei a cca 33.000 Euro/plan de afaceri.

Urmăriți site-ul nostru  www.startupsudest.ro pentru a fi la curent cu detalii legate de programul evenimentelor derulate in cadrul proiectului.

Date de contact FiaTest

Telefon: 0728 877 105  – Alina Popa

0723 309 903 – Maria Cucu

E-mail: startupas.se@gmail.com

Start-up As pe Facebook: https://www.facebook.com/Start-up-As-Antreprenor-de-Succes-in-Regiunea-Sud-Est-1780722522223626/