Prime Telecom

Înființată în anul 2000, Prime Telecom este prima firmă de telecomunicații care a furnizat tuturor operatorilor servicii de transport și conectivitate în regim de neutralitate.

În prezent, Prime Telecom se poziționează pe piața românească de telecomunicații ca un operator ce oferă soluții de telecomunicații complete, de la acces Internet și telefonie la servicii de transport date Ethernet/SDH, monitorizare video, alarmă și control acces.

În anul 2009, Prime Telecom și-a propus să implementeze un sistem de management al securității informației, integrat cu sistemul de management al calității existent în Prime Telecom, iar echipa noastră a asigurat serviciile de consultanță pentru a proiecta și implementa un sistem de management al securității informației conform standardului internațional ISO 27001.

Rezultate: Certificarea SMSI de către organismul acreditat CERTIND, analiza de risc a organizației, proiectarea măsurilor organizatorice de securitatea informației, implementarea unui modul informatic de gestionare a dreptului de acces la resursele informaționale.