Ford Motor Company

Ford Motor Company a revenit în România în 2007, de data aceasta nu la Bucureşti, ci la Craiova, cumpărând pachetul majoritar de acţiuni al Automobile Craiova şi preluând în martie 2008 uzina Automobile Craiova.

La momentul achiziției fabricii din Craiova, Ford Motor Company a avut de rezolvat următoarea problemă: 3900 de angajați ai RODAE Automobile S.A. trebuiau să devină angajați ai Ford Motor Company și să cunoască regulile, procedurile și bunele practici ale companiei, necesare pentru transformarea fabricii, într-o fabrică performantă.

Pornind de la această nevoie, am dezvoltat și livrat un program de cursuri personalizate,  de inițiere și perfecționare a angajaților ( existenţi şi viitori) în următoarele domenii: Sistemele de Management, Îmbunătățire, Productivitate, Management, Soft Skills.

Echipa noastră s-a asigurat că toți angajații s-au familiarizat cu filosofia, politicile, standardele şi procedurile Ford, iar pregătirea lor a ajuns la același nivel cu cea a colegilor din Ford Europa.

Rezultate: 3500 persoane instruite,  1691 zile de instruire livrate, 20 traineri.