EVENIMENT DE PROMOVARE A INIȚIATIVELOR ANTREPRENORIALE

FiaTest SRL București organizează în data de 09.10.2018 în orașul NEHOIU, jud. Buzău, incepand cu ora 11.30 – Seminarul de promovare a inițiativelor antreprenoriale.

Evenimentul, parte a proiectului ”START-UP AS – Antreprenor de succes în regiunea Sud-Est”, se va desfășura în oraşul Nehoiu, Aleea Merilor, nr. 2-4  Județul Buzău.

Proiectul se adresează angajaților, șomerilor și persoanelor inactive care doresc să înființeze o afacere în scopul creării de noi locuri de muncă în regiunea Sud-Est.

Odată cu demararea proiectului lansăm și posibilitatea înființării și dezvoltării a 42 de noi activități economice independente, în mediul urban, finanţate fiecare cu până la 33.000 euro, care să contribuie la înființarea a 84 de noi locuri de muncă, aducând un plus de valoare competitivității și dezvoltării capitalului uman, în concordanță cu obiectivele Programului Operațional Capital Uman 2014-2020.

Proiectul „START-UP AS – Antreprenor de Succes în Regiunea Sud-Est” este implementat de FiaTest în parteneriat cu Institutul pentru Dezvoltarea Resurselor Umane (Solicitant) și Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa.

La eveniment, alături de echipa de proiect, sunt invitați să participe reprezentanții companiilor interesate sa găzduiască stagii de practică, reprezentanți ai instituțiilor publice locale și potențiali viitori antreprenori.

Persoanele care doresc să participe sunt invitate să confirme participarea la următoarele date de contact:

e-mail: maria.cucu@fiatest.ro; alina@fiatest.ro;

Telefon: 0723 309 903; 0728 877 105;

Persoane de contact: Maria Cucu și Alina Popa, experți grup țintă.

Vă multumim și vă asteptăm!