EVENIMENT DE PROMOVARE A INIȚIATIVELOR ANTREPRENORIALE

FiaTest SRL București a organizat în data de 09.10.2018 în orașul NEHOIU, jud. Buzău, Seminarul de promovare a inițiativelor antreprenoriale.

Evenimentul, parte a proiectului ”START-UP AS – Antreprenor de succes în regiunea Sud-Est”, s-a desfășurat în oraşul Nehoiu, Aleea Merilor, nr. 2-4  Județul Buzău.

Proiectul s-a adresat angajaților, șomerilor și persoanelor inactive care au dorit să înființeze o afacere în scopul creării de noi locuri de muncă în regiunea Sud-Est.

Odată cu demararea proiectului am lansat și posibilitatea înființării și dezvoltării a 42 de noi activități economice independente, în mediul urban, finanţate fiecare cu până la 33.000 euro, care să contribuie la înființarea a 84 de noi locuri de muncă, aducând un plus de valoare competitivității și dezvoltării capitalului uman, în concordanță cu obiectivele Programului Operațional Capital Uman 2014-2020.

Proiectul „START-UP AS – Antreprenor de Succes în Regiunea Sud-Est” a fost implementat de FiaTest în parteneriat cu Institutul pentru Dezvoltarea Resurselor Umane (Solicitant) și Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa.

La eveniment, alături de echipa de proiect, au fost invitați să participe reprezentanții companiilor interesate sa găzduiască stagii de practică, reprezentanți ai instituțiilor publice locale și potențiali viitori antreprenori.