Categorii de cursuri

7aÎn 2003 ne-am extins aria de cursuri deschise și personalizate. Împreună cu o echipă de traineri, formată din oameni cu o experiență practică în domeniu, am organizat  cursurile în stil workshop, pentru a completa învățarea individuală cu sesiuni de lucru interactive. Am aplicat astfel, o formare consultativă, orientată pe rezultate sustenabile.

În cei aproape 20 ani de activitate, am propus soluții integrate de training și consultanță pentru peste 400 de organizații și  am susținut peste 10000 de cursanți să își îmbunătățească abilitățile și să aplice metode practice, la locul de muncă.

Dezvoltam alaturi de consultanții si trainerii nostri, cursuri deschise si personalizate, in domenii cheie, pentru organizatii si oameni ce iși doresc sa invete lucruri practice pentru a ajunge la rezultate remarcabile, adică companiile și profesioniștii care doresc sa țina pasul cu dinamica mediului de afaceri.

Sustinem împartasirea și confruntarea ideilor stimuleaza autoevaluarea si reflectia asupra propriului mod de a invața. Citeste mai mult

În final, toate operaţiile unei afaceri pot fi reduse la trei cuvinte : oameni, produse şi profituri. Pe primul loc sunt oamenii. Dacă nu ai o echipă bună, nu poţi face mare lucru faţă de celelalte două. (Lee Iacoca – General Motors).