Presiunea pieței și constrângerile financiare și de timp în crestere, ne obligă să căutăm alternative la metodele clasice de management și îmbunătățire a afacerii.
Dar chiar și în aceste condiții putem să ne maximizăm profitul – și nu doar prin creșterea prețurilor, ci și prin reducerea pierderilor din companie. O resursă foarte importantă pentru a reduce aceste pierderi este să ne concentrăm pe creșterea eficienței activităților angajaților.

Dacă vreți să descoperiți mijloacele concrete pentru creșterea eficienței, vă invităm să participați la seminarul introductiv Metode eficiente de îmbunătățire a productivității muncii joi, 15 noiembrie 2012, începând cu ora 14:00, la sediul FiaTest din Str. Transilvaniei nr. 24, sector 1, București.

Seminarul  își propune să vă prezinte un exemplu concret de îmbunătățire a performanțelor obținute de o companie românească, pe care echipa FiaTest a asistat-o în acest demers. Prin intermediul studiului de caz vom prezenta avantajele și rezultatele concrete ce pot fi obținute prin aplicarea metodelor de creștere a productivității muncii.

Compania respectivă a obținut rezultate deosebite (investiții, creșterea cifrei de afaceri, creșterea EBIDTA) aplicând următoarele abordări:
–    Alinierea echipelor de lucru la obiectivele companiei;
–    Implementarea de proiecte Kaizen în diferite domenii de activitate;
–    Pregătirea de consultanți interni pentru diseminarea experiențelor și practicilor învățate;
–    Implicarea top managementului, prin exemplul personal, în inițiative de îmbunătățire.

Moderatori:

Aighiun Cabul, activ încă din 2003 în proiecte de implementare a conceptelor TPM şi Lean Manufacturing. A implementat modelul TPM pentru prima dată în România cu sprijinul consultanţilor japonezi de la JIPM și a coordonat auditul final pentru obţinerea premiului TPM Excellence 1st Category Award. Din poziţia pe care a avut-o în cadrul acestui proiect a coordonat mai mult de 300 de proiecte, atât în procesele de producţie, cât şi în cele administrative.

Maria Cucu are o experiență de 16 ani în domeniul managementului calității și a îmbunătățirii continue. Este auditor extern calificat (din anul 1995), evaluator al Premiului de Excelenţă al EFQM (din anul 2006), iar în perioada 2008- 2009 a fost lector licenţiat EFQM pentru formarea de evaluatori al Modelului de Excelență al EFQM.

Această sesiune de 3 ore reprezintă introducerea în programul Metode eficiente de îmbunătățire a productivității muncii.

Participarea se face pe bază de înscriere gratuită la adresa: cursuri@calitate.com