ANUNȚ DEMARARE ȘI ÎNSCRIERE GRUP ȚINTĂ în proiectul Antreprenor ACASĂ

Anunt demarare si inscriere GT in pr_30.10.2017

 

                                                                                                      ANUNȚ DEMARARE ȘI ÎNSCRIERE GRUP ȚINTĂ

                                                                                                                      în proiectul Antreprenor ACASĂ
Dragă viitor Antreprenor ACASĂ,
Te informăm că NOI, Asociația Inceptus România, împreună cu Partenerii: ROMBEL COMMUNAUTE ROUMAINE EN BELGIQUE din Bruxelles, Asociația Dezvoltarea Capitalului Uman din Alba Iulia și FIATEST SRL din București am demarat proiectul Antreprenor ACASĂ, proiect co-finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020.
NOI credem cu tărie că românii au avut mereu inițiative extraordinare care merită susținute și încurajate. Dacă ai o idee de afacere, îndrăznește! Te vom sprijini în demararea și dezvoltarea ei într-o afacere de succes.
Oferim servicii GRATUITE de formare profesională pentru 350 persoane din diaspora care îndeplinesc condițiile descrise la adresa www.antreprenoracasa.inceptus.ro secțiunea Acasă, punctul 1.
Pentru 56 persoane care au câștigat concursul cu planul de afaceri oferim servicii GRATUITE de consiliere, consultanță și mentorat.
Oferim posibilitatea de a beneficia de un sprijin financiar nerambursabil, echivalentul în lei a cca 33.325 Euro/plan de afaceri (respectiv 148.400,00 lei).
Detalii legate de calendarul activităților propuse le găsești la adresa www.antreprenoracasa.inceptus.ro
Pentru a te în scrie în proiect completează Formularul de înscriere în proiect de pe site-ul proiectului www.antreprenoracasa.inceptus.ro/2.
Urmărește site-ul nostru www.antreprenoracasa.inceptus.ro și poți fi la curent cu detalii legate de programul evenimentelor derulate în diaspora.
Pentru informații suplimentare te invităm să ne contactezi la adresa antreprenoracasa@gmail.com